Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

Metacrilat de color negre

Els productes de luxe, com són els millors perfums i cosmètics, se serveixen de la publicitat en el lloc de venda (PLV) per realçar-se en tendes i centres comercials. A través de llums i dissenys fantasiosos, el producte s'exposa per provocar admiració i la seva venda.

Ja sigui en forma de graella, de plataforma elevada o de cofre del tresor més insinuante, és habitual que els decoradors i tècnics en imatge comercial treballin perquè el seu producte destaqui del de la competència. Totes les empreses que venen el seu producte directament al consumidor final saben de la importància de cridar la seva atenció, especialment quan es troba en un context oportú de compra. Quan l'espot televisiu o el tascó radiofònic ja no tenen gens que fer, apareix la PLV.

Per a aquestes aplicacions, NUDEC ha llançat al mercat un nou producte, el NUDEC®PMMA Piano Black, que s'adequa perfectament a les exigències que marquen elements tan exclusius: facilitat de manipulació per adaptar-se a dissenys creatius i una qualitat superior. Les plaques de plàstic acrílic Piano Black gaudeixen d'una lluentor superficial immillorable (efecte mirall), una opacitat total i una alta intensitat i profunditat.

Els expositors o displays realitzats amb plaques de plàstic NUDEC®PMMA Piano Black no desentonen entre tanta exclusivitat, ja que la uniformitat superficial del color que manifesten atorguen una gran presència al disseny. És per això que, a més, aquestes plaques són usades en peces de l'interior de vehicles d'alta gamma, així com en mobles, decoració d'estades i trofeus.

Alguna pregunta? Contacta
FAQ Contacta con NUDEC 

 

 

  

NUDEC®PET

Plaques de plàstic polietilentereftalatPlaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

Plaques de plàstic de copolímer de polietilentereftalatPlaques de copolímer de polietilentereftalat

NUDEC®PC

Plaques de plàstic policarbonatPlaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

Plaques de plàstic polimetilmetacrilatPlaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

Plaques de plàstic d'estirè acrilonitilPlaques d'estirè acrilonitil

NUDEC®PS

Plaques de plàstic poliestirèPlaques de poliestirè

Legal i Oficial

· Informació legal

En associació amb:

AIMPLAS ANIPAR CCP
     
EPDA identity CMYK Asociación Española de Industriales de Plásticos Certificación TÜV