Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

Nous passos en el sector de la impressió digital

NUDEC ha provat amb èxit les plaques NUDEC®PET a les plataformes Canon Océ Arizona d'impressió digital. 

La prestigiosa companyia japonesa Canon, especialitzada en productes òptics i de captura i reproducció d'imatges, ha estat l'empresa seleccionada per assajar amb les plaques NUDEC®PET com a suport rígid d'impressió digital d'alta qualitat. Aquestes plaques, caracteritzades per la seva transparència i alta resistència a impactes, ofereixen impressions de gran nitidesa, adherència i saturació, per la qual cosa són un excel·lent producte per a la creació de panells i cartells publicitaris. 

El món de la impressió fa anys que viu immers en una revolució, provocada tant pels nous dispositius d'impressió com per les tintes que acompanyen el procés. Any rere any, són innombrables les solucions tècniques que les empreses llancen al mercat amb l'objectiu d'aportar flexibilitat i personalització. A més d'optimitzar la forma d'imprimir digitalment, la indústria aporta possibilitats que obren el camí de noves aplicacions i formats abans impensables, com la impressió lenticular de gran format.

El sector de la retolació i la cartelleria explica ara amb una altra opció per als seus innovadors projectes: plaques de plàstic NUDEC®PET i les dues impressores de la gamma Océ Arizona 6100 (la Arizona 6160 XTS de 6 colors i la Arizona 6170 XTS de 7 colors). I l'expansió cap a altres sectors s'està produint de manera vertiginosa. La impressió digital d'alta qualitat sobre un suport rígid com el plàstic també ofereix sortides creatives a interioristas, productors d'aparadors i PLV, decoradors de les arts plàstiques i molts uns altres, ja que la seva versatilitat productiva li permet adaptar-se a multitud de propòsits creatius.

Alguna pregunta? Contacta
FAQ Contacta amb NUDEC 

 

 

  

NUDEC®PET

Plaques de plàstic polietilentereftalatPlaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

Plaques de plàstic de copolímer de polietilentereftalatPlaques de copolímer de polietilentereftalat

NUDEC®PC

Plaques de plàstic policarbonatPlaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

Plaques de plàstic polimetilmetacrilatPlaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

Plaques de plàstic d'estirè acrilonitilPlaques d'estirè acrilonitil

NUDEC®PS

Plaques de plàstic poliestirèPlaques de poliestirè

Legal i Oficial

· Informació legal

En associació amb:

AIMPLAS ANIPAR CCP
     
EPDA identity CMYK Asociación Española de Industriales de Plásticos Certificación TÜV