Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

 

Política de Qualitat

 

 

NUDEC, S. A. disposa d’un Sistema Integrat de Gestió que inclou les polítiques de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient, i es basa en els següents principis:

  1. La seguretat de les activitats industrials, la salut de les persones, el respecte envers medi ambient, així com la satisfacció dels clients, són factors prioritaris per NUDEC.

  2. Promovem una formació òptima dels nostres empleats i la seva implicació activa en els processos de gestió amb l'objectiu d'aconseguir la seva qualificació i sensibilització per al compliment d'aquesta Política.

  3. El client és l'element essencial de la nostra empresa i per això fomentem l'escolta activa per satisfer les seves necessitats actuals i futures, oferir-li la més alta qualitat dels nostres productes i el millor servei.

  4. Seleccionem acuradament els nostres proveïdors exigint-los que els seus subministraments i serveis s'adaptin a les nostres pròpies polítiques de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient.

  5. NUDEC vetlla pel més estricte compliment de les lleis i reglamentacions que li siguin aplicables en matèria de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient.

  6. En riscos laborals, donem la màxima prioritat a l'activitat preventiva, evitant els factors de risc i controlant aquells que encara no hagin pogut ser eliminats. En els equips i processos de producció es procurarà evitar el treball monòton i repetitiu.

  7. Ens proposem actuar de manera responsable, ètica i professional amb totes les parts interessades: societat, empleats, clients, proveïdors i accionistes.

  8. NUDEC promou l'ús eficient dels recursos naturals optimitzant els consums energètics i reduint, en tant que sigui possible, la generació de residus.

  9. La Direcció General de NUDEC estableix que aquesta Política, d´acord amb la direcció estratègica, sigui coneguda per tots els seus empleats, afavorint així que cadascun d'ells pugui complir els objectius que li corresponguin d'aquesta Política de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient.

  10. En el marc del Sistema Integrat de Gestió es promou la millora contínua dels aspectes relacionats amb la qualitat dels nostres productes, així com les actuacions en matèria mediambiental i gestió, els resultats de la qual seran revisats anualment per la Direcció.

 

Actualitzada a

Polinyà, novembre de 2018

 

 
   
  
    
 
     

 

 
 
carta etica cat  principis 

 

NUDEC®PET

Plaques de plàstic polietilentereftalatPlaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

Plaques de plàstic de copolímer de polietilentereftalatPlaques de copolímer de polietilentereftalat

NUDEC®PC

Plaques de plàstic policarbonatPlaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

Plaques de plàstic polimetilmetacrilatPlaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

Plaques de plàstic d'estirè acrilonitilPlaques d'estirè acrilonitil

NUDEC®PS

Plaques de plàstic poliestirèPlaques de poliestirè

Legal i Oficial

· Informació legal

En associació amb:

AIMPLAS ANIPAR CCP
     
EPDA identity CMYK Asociación Española de Industriales de Plásticos Certificación TÜV