Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

Nous passos en el sector de la impressió digital

NUDEC ha provat amb èxit les plaques NUDEC®PET a les plataformes Canon Océ Arizona d'impressió digital. 

La prestigiosa companyia japonesa Canon, especialitzada en productes òptics i de captura i reproducció d'imatges, ha estat l'empresa seleccionada per assajar amb les plaques NUDEC®PET com a suport rígid d'impressió digital d'alta qualitat. Aquestes plaques, caracteritzades per la seva transparència i alta resistència a impactes, ofereixen impressions de gran nitidesa, adherència i saturació, per la qual cosa són un excel·lent producte per a la creació de panells i cartells publicitaris. 

El món de la impressió fa anys que viu immers en una revolució, provocada tant pels nous dispositius d'impressió com per les tintes que acompanyen el procés. Any rere any, són innombrables les solucions tècniques que les empreses llancen al mercat amb l'objectiu d'aportar flexibilitat i personalització. A més d'optimitzar la forma d'imprimir digitalment, la indústria aporta possibilitats que obren el camí de noves aplicacions i formats abans impensables, com la impressió lenticular de gran format.

El sector de la retolació i la cartelleria explica ara amb una altra opció per als seus innovadors projectes: plaques de plàstic NUDEC®PET i les dues impressores de la gamma Océ Arizona 6100 (la Arizona 6160 XTS de 6 colors i la Arizona 6170 XTS de 7 colors). I l'expansió cap a altres sectors s'està produint de manera vertiginosa. La impressió digital d'alta qualitat sobre un suport rígid com el plàstic també ofereix sortides creatives a interioristas, productors d'aparadors i PLV, decoradors de les arts plàstiques i molts uns altres, ja que la seva versatilitat productiva li permet adaptar-se a multitud de propòsits creatius.

Alguna pregunta? Contacta
FAQ Contacta amb NUDEC 

 

 

  

Què és el plàstic iFrost?

Les plaques NUDEC®PMMA iFrost es fabriquen a partir de matèria primera acrílica pel mètode de l'extrusió. Durant el procés d'elaboració, la placa de plàstic passa a través de dos corrons que la dotaran d'acabats diferents: una cara setinada i l'altra mat.

Aquestes plaques d'aspecte aterciopelado ofereixen una aparença suau, càlida i sofisticada en combinació amb la llum i obren una àmplia gamma de possibilitats en aplicacions d'il·luminació, especialment per a dissenys de retroiluminación amb LED, gràcies a les seves exclusives qualitats quant a transmissió de llum i difusió es refereix. La superfície mat és rugosa i, a part de definir el seu aspecte físic, aporta major resistència a l'abrasió per contacte amb altres materials i evita les habituals marques per petjades.

En funció del disseny del llum o rètol, les plaques de plàstic NUDEC®PMMA iFrost son capaces de cubrir el punto de luz emitido por el LED, característica muy apreciada por los expertos del sector de la iluminación. Señalización, retroiluminación de rótulos publicitarios, cubiertas para luces o accesorios y paneles luminosos son algunas de las aplicaciones que ya usan este producto.

* L'acabat de les plaques de plàstic iFrost es deu a la matèria primera utilitzada, ja que conté microesferas que li aporten una millor distribució lluminosa, oferint una combinació òptima entre la transmissió de llum i la difusió.

Fitxa de producte Alguna pregunta? Contacta
Fitxa de producte FAQ Contacta amb NUDEC 

 

 

NUDEC®PETg - Plastic sheets - Molded piece - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 7
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Decoration - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 10
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 2
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Toys - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 2
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 6
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 9
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 3
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 5
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Frame - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Protection - 2
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 4
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 3
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Lighting - 8
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Molded piece - 2
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Signs and signals - 2
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Signs and signals - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Protection - 1
NUDEC®PETg - Plastic sheets - Molded piece - 3
  

Metacrilat de color negre

Els productes de luxe, com són els millors perfums i cosmètics, se serveixen de la publicitat en el lloc de venda (PLV) per realçar-se en tendes i centres comercials. A través de llums i dissenys fantasiosos, el producte s'exposa per provocar admiració i la seva venda.

Ja sigui en forma de graella, de plataforma elevada o de cofre del tresor més insinuante, és habitual que els decoradors i tècnics en imatge comercial treballin perquè el seu producte destaqui del de la competència. Totes les empreses que venen el seu producte directament al consumidor final saben de la importància de cridar la seva atenció, especialment quan es troba en un context oportú de compra. Quan l'espot televisiu o el tascó radiofònic ja no tenen gens que fer, apareix la PLV.

Per a aquestes aplicacions, NUDEC ha llançat al mercat un nou producte, el NUDEC®PMMA Piano Black, que s'adequa perfectament a les exigències que marquen elements tan exclusius: facilitat de manipulació per adaptar-se a dissenys creatius i una qualitat superior. Les plaques de plàstic acrílic Piano Black gaudeixen d'una lluentor superficial immillorable (efecte mirall), una opacitat total i una alta intensitat i profunditat.

Els expositors o displays realitzats amb plaques de plàstic NUDEC®PMMA Piano Black no desentonen entre tanta exclusivitat, ja que la uniformitat superficial del color que manifesten atorguen una gran presència al disseny. És per això que, a més, aquestes plaques són usades en peces de l'interior de vehicles d'alta gamma, així com en mobles, decoració d'estades i trofeus.

Alguna pregunta? Contacta
FAQ Contacta con NUDEC 

 

 

NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 9
NUDEC®PET - Plastic sheets - Antivandal - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 12
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 15
NUDEC®PET - Plastic sheets - Protection - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 8
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 6
NUDEC®PET - Plastic sheets - Protection - 3
NUDEC®PET - Plastic sheets - Lighting - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 11
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 3
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 7
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 3
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 8
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 2
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 2
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 2
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 3
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 10
NUDEC®PET - Plastic sheets - Automotive parts - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 12
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 4
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 6
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Frame - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 10
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 6
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets -  Cover - 4
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 11
NUDEC®PET - Plastic sheets - Wall - 5
NUDEC®PET - Plastic sheets - Molded piece - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Signs and signals - 7
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 3
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 6
NUDEC®PET - Plastic sheets - Displays and exhibitors - 13
NUDEC®PET - Plastic sheets - Protection - 4
NUDEC®PET - Plastic sheets - Protection - 1
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 14
NUDEC®PET - Plastic sheets - Shelter - 2
  

6 raons per triar PMMA HI

Gràcies als avanços científics abunden els nous productes que tenen com a fi emprar-se en la nostra vida i millorar aspectes quotidians. Entre ells està la escuma de titani, altament resistent i lleugera amb aplicacions mèdiques, o la upsalita, la substància més absorbent mai creada.

I un altre material amb enormes expectatives és el PMMA HI. El PMMA HI (alt impacte) és un polimetilmetacrilat modificat amb un elastòmer que li aporta una elevada resistència mecànica. Les plaques de plàstic NUDEC®PMMA HI ofereixen una combinació òptima entre resistència a l'impacte i qualitat òptica. Aquestes plaques, a més, mantenen unes propietats òptiques i una estabilitat a la intempèrie enfront dels rajos UV similars a les del PMMA estàndard, per la qual cosa són aptes per al seu ús en exterior.

El PMMA HI es divideix en funció dels graus de resistència. En la nostra gamma estàndard comptem amb el grau 25 (amb un nivell mitjà de resistència a l'impacte, per a aplicacions que requereixen una resistència una mica major que el PMMA estàndard) i el 50 (indicat per a casos que demanden una elevada resistència a l'impacte). I com a producte no estàndard (consultar possibilitats de producció i quantitats mínimes), amb característiques properes al policarbonat quant a resistència a l'impacte, disposem del NUDEC®PMMA HI75, especialment fabricat per a aplicacions com la protecció de maquinària, cobertes i envidraments o mobiliari urbà que necessitin materials antivandàlics.

Aquestes són les 6 raons més importants per les quals utilitzar NUDEC®PMMA HI:

1. És resistent a la intempèrie sense necessitat d'afegir capes de protecció addicionals.

2. Té una elevada resistència a l'impacte (hem de valorar el grau pertinent en funció de l'aplicació).

3. Té una excel·lent transmissió de llum i claredat (a més de gran lluentor superficial).

4. La seva termoformació és tan senzilla com la del PMMA en grau bàsic.

5. Ofereix la possibilitat de treballar amb espessors més fins que amb altres polímers.

6. Pot utilitzar-se en aplicacions en les quals fins ara solament era possible usar policarbonat (hauria de ser el NUDEC®PMMA HI en grau 75) .

Alguna pregunta? Contacta
FAQ Contacta amb NUDEC 

 

 

NUDEC®PET

NUDEC®PET
Plaques en polyéthylènetéréphtalate

NUDEC®PETg

NUDEC®PETg
Plaques en copolymère avec CHDM

NUDEC®PC

NUDEC®PC
Plaques en polycarbonate

NUDEC®PMMA

NUDEC®PMMA
Plaques en polyméthylméthacrylate

NUDEC®SANuv

NUDEC®SANuv
Plaques en styrène acrylonitrile

NUDEC®PS

NUDEC®PS
Plaques en polystyrène

  

NUDEC®PET

Plaques de plàstic polietilentereftalatPlaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

Plaques de plàstic de copolímer de polietilentereftalatPlaques de copolímer de polietilentereftalat

NUDEC®PC

Plaques de plàstic policarbonatPlaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

Plaques de plàstic polimetilmetacrilatPlaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

Plaques de plàstic d'estirè acrilonitilPlaques d'estirè acrilonitil

NUDEC®PS

Plaques de plàstic poliestirèPlaques de poliestirè

Legal i Oficial

· Informació legal

En associació amb:

AIMPLAS ANIPAR CCP
     
EPDA identity CMYK Asociación Española de Industriales de Plásticos Certificación TÜV