Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

Missió

Especialistes mundials en plaques transparents de plàstic
 

Especialistes
L’experiència acumulada en la fabricació de plaques de plàstic transparents des de 1963 ens ha convertit en grans especialistes de reconegut prestigi internacional. Per això comptem amb àmplies instal·lacions i sofisticades línies d’extrusió, en constant adaptació a les novetats tecnològiques i a les necessitats del mercat.

Visió

Desenvolupament sostenible amb el major respecte pel medi ambient

Sostenibilitat
Una responsabilitat empresarial que NUDEC fa patent en la seva estratègia, en la seva gestió i en la seva activitat diària. NUDEC ha implantat una política integrada de gestió amb el propòsit de millorar la qualitat de tots els seus processos, prevenir riscos laborals i respectar al màxim el medi ambient.

Valors

Qualitat i servei, tecnologia, capital humà i gestió

 


valores

Qualitat i servei 
Un dels objectius primordials de NUDEC és oferir sempre la màxima qualitat possible. Aquest principi s’aplica tant al producte com a l’atenció al client. El personal de NUDEC, ajudat per varis sistemes informàtics, porta a terme un constant i exhaustiu control de qualitat en tots els seus processos. Amb l’objectiu de donar una atenció contínua al client, NUDEC disposa d’un equip de tècnics que assessoren als nostres clients indicant-los quin és el material més idoni per a cada aplicació.

Tecnologia
Recerca, desenvolupament i innovació tecnològica són tres conceptes fonamentals a NUDEC. El nostre Departament d'R+D+i disposa d’una base de dades de projectes realitzats a NUDEC des de 1995 que, amb els programes de desenvolupament realitzats juntament amb universitats especialitzades, són la columna vertebral d'R+D+i (processos, materials i producte-aplicacions). Mantenim contacte continu amb un equip d’enginyers externs que col·labora amb NUDEC.

Capital Humà
Més d’un centenar de persones, entre directius, enginyers, tècnics i empleats de planta, formen l’actual i altament qualificat equip de NUDEC. A NUDEC cuidem de manera molt especial la formació continua del nostre personal, fent especial recalcament en aspectes tan crucials com la prevenció de riscos laborals i el desenvolupament professional.

Gestió
NUDEC ha establert una Política Integrada de Gestió orientada a millorar constantment la qualitat en tots els seus processos, prevenir possibles riscos laborals i respectar el medi ambient.

NUDEC®PET

NUDEC®PET
Plaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

NUDEC®PETg
Plaques de copolímer amb CHDM

NUDEC®PC

NUDEC®PC
Plaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

NUDEC®PMMA
Plaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

NUDEC®SANuv
Plaques d'estirè acrilonitril

NUDEC®PS

NUDEC®PS
Plaques de poliestirè

Contacte

Phone
Contact form
Mail
LinkedIn
Youtube

En un clic

  • Aviso Legal
  • Aplicaciones
  • Descargas
  • Especialistas
  • Site Map
  • Preguntas Frecuentes

 

En col·laboració amb

EPDA
AIMPLAS
ANIPAR
CCP
ANAIP
Perfil NUDEC a TÜV