Atenció! Aquest lloc utilitza galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Ho entenc

El nostre ecosistema de sostenibilitat

Reduir el nostre impacte mediambiental, optimitzar el nostre procés industrial i fabricar productes respectuosos amb l'entorn són els tres pilars de l'estratègia de sostenibilitat mediambiental de NUDEC

El compromís de NUDEC amb el Medi Ambient no es centra únicament en l'obtenció de productes sostenibles, sinó que entenem que és primordial tenir en compte el procés de transformació del producte i els factors que l'envolten.

I a aquesta responsabilitat mediambiental l'hem anomenat Cyrclus Ecosys®. Un conjunt d'accions i certificacions enfocades a la reducció de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle (GEH) i a la incorporació d'un nou model de consum i producció: l'economia circular.

CYRCLUS cat web

 

Per això, cuidem l'entorn comú a través d'un ús eficient dels recursos en el procés d'extrusió, reduint així la nostra petjada mediambiental. A més, promovem que els nostres proveïdors, clients i treballadors se sumin a les nostres iniciatives d'ecologia i eficiència per a desenvolupar i potenciar comunitats sostenibles.

Aquesta estratègia s'integra dins del Sistema de Qualitat (ISO 9001) i Gestió Mediambiental (ISO 14001), que estan implementats i interioritzats en els processos de gestió de NUDEC des de fa molts anys.

 

 

Programa OCS | 0 pèrdues de gransa

Programa OCS | 0 pèrdues de gransa

Un projecte que complementa i amplia el sistema de neteja que proposen les 5S en un residu molt concret: els microplàstics. Una iniciativa mundial i voluntària de la indústria dels plàstics per a evitar l'emissió al medi ambient de partícules de plàstic.
ISO 50001 | Gestió de l'energia

ISO 50001 | Gestió de l'energia

Certifiquem una política energètica i gestionem de manera racional els vectors energètics derivats de la nostra activitat, com són les instal·lacions i els productes, amb l'objectiu de promoure una disminució real i quantificable de la quantitat d'energia utilitzada.
DAP | Declaració Ambiental

DAP | Declaració Ambiental

Les DAP (Declaracions Ambientals de Producte) són el document certificat que ofereix informació quantificada i verificable sobre l'acompliment ambiental dels nostres productes, la qual cosa ens permet valorar l'impacte ambiental al llarg del seu cicle de vida.
ISCC+ | Sostenibilitat 2

ISCC+ | Sostenibilitat 2

L'ISCC és un sistema de certificació de sostenibilitat amb el qual establim la traçabilitat en les cadenes de subministrament de matèria primera d'origen renovable. D'aquesta manera, contribuïm amb el canvi cap a l'economia circular i la bioeconomía, manifestant les nostres contribucions mitjançant l'ús del sistema certificat ISCC PLUS.
Energia Verda | Origen renovable

Energia Verda | Origen renovable

Un petit gest que significa un gran compromís amb el Medi Ambient: dotar d'energia 100% sostenible i renovable al nostre procés productiu de plaques de plàstic. Les GdO (garanties d'origen) són un instrument que certifica que el 100% de l'energia que arriba a les nostres instal·lacions s'ha produït mitjançant energies renovables o de cogeneració.
Autodeclaracions medioambientals

Autodeclaracions medioambientals

Analitzem tots els nostres productes, tant interna com externament, per a certificar que les seves propietats i composició col·laboren en la cerca d'una economia circular. Els nostres productes són fabricats amb un reduït consum d'aigua, molts d'ells són reciclables i altres possibiliten que empreses transformadores puguin pensar en l'ecodisseny.

 

 

L'Economia Circular

L'Economia Circular

A NUDEC analitzem amb perspectiva mediambiental des de la matèria primera fins al producte final per a aconseguir un desenvolupament sostenible. Mostra d'això és que implementem mesures de gran importància que actualitzen el know-how de la companyia i són la base estratègica dels pròxims 20 anys. Un conjunt d'accions i certificacions enfocades a la reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) i a la incorporació d'un nou model de consum i producció: l'economia circular.

 

EsPlásticos | Ciclo de vida del plástico

Los residuos plásticos son un recurso muy valioso en sí mismo. Cada año que pasa, los productos plásticos que empleamos contienen cada vez un % mayor de material reciclado.

Plástico | Mejor industria. Mejor mundo

La industria del plástico es imprescindible en nuestras vidas. Tiene que lograr ser eficiente y pensar en la economía circular para crear un mundo sostenible con el medio ambiente.

Anaip | Economía circular

El compromiso de la industria de los plásticos con el medio ambiente es una realidad: minimización de materias primas y recursos, reducción de residuos y fomento de la reciclabilidad.

 

 

 

NUDEC®PET

NUDEC®PET
Plaques de polietilentereftalat

NUDEC®PETg

NUDEC®PETg
Plaques de copolímer amb CHDM

NUDEC®PC

NUDEC®PC
Plaques de policarbonat

NUDEC®PMMA

NUDEC®PMMA
Plaques de polimetilmetacrilat

NUDEC®SANuv

NUDEC®SANuv
Plaques d'estirè acrilonitril

NUDEC®PS

NUDEC®PS
Plaques de poliestirè

Contacte

Phone
Contact form
Mail
LinkedIn
Youtube

En un clic

 • Aviso Legal
 • Aplicaciones
 • Descargas
 • Especialistas
 • Site Map
 • Preguntas Frecuentes

 

En col·laboració amb

EPDA
AIMPLAS
ANIPAR
CCP
ANAIP
Perfil NUDEC a TÜV